admin@innova-tool.com

Certificacions Sector Turisme ICTE a Barcelona

La certificació del compliment dels protocols correspon a l'entitat Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), atorgant el certificat i el dret d'ús de la marca “Safe Tourism Certified” als agents turístics que superin una auditoria prèvia de compliment.

Informeu-vos de com obtenir el vostre certificat “Safe Tourism Certified”. Consultors experts al Sector Turisme us atendran sense compromís.

ICTE Safe Tourism a Barcelona

Què és? La Secretaria d'Estat de Turisme en coordinació amb el Ministeri de Sanitat ha elaborat les guies d'especificacions per reduir el contagi pel coronavirus SARS-COV-2. Les guies contenen especificacions de servei, neteja i desinfecció, manteniment i gestió del risc per als diferents subsectors del sector turístic.

Aquestes guies completen les mesures disposades per les ordres del Ministeri de Sanitat, i, en tot cas, s'hi supediten.

En la seva elaboració han participat les comunitats autònomes, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), els agents socials, les associacions de cada subsector, els experts participants en els grups de treball i l'Associació Espanyola de Serveis de Prevenció Laboral (AESPLA), coordinats per l'Institut de Qualitat Turística, entitat a què la Secretaria d'Estat de Turisme ha encomanat aquesta tasca.

https://www.mincotur.gob.es/es-es/COVID-19/turismo/Paginas/Guias-sector-turistico.aspx


A qui va dirigit? Per a tota aquella empresa que estigui interessat a tenir la marca d'ICTE SAFE TOURISM al seu establiment perquè pugui promocionar-ho i faci que els seus clients estiguin més còmodes i segurs.

Va dirigit als sectors següents: Agència de Viatges, albergs, allotjaments rurals, balnearis, càmpings, camps de golf, espais naturals protegits, espais públics singulars, estacions d'esquí i muntanya, guies de turisme, hotels, instal·lacions nauticoesportives, lleure nocturn, oficines d´informació turística, parcs d´atraccions i d´oci, platges, restaurants, transport públic, turisme actiu i ecoturisme, turisme MICE, visites turístiques, i habitatges d´ús turístic.

https://www.calidadturisticahoy.es/ESP/m/1/Inicio/InicioSi necessites una consultoria especialista en la certificació ICTE del Sector Turisme a Barcelona, truca'ns i sol·licita assessorament.
COMPROMIS
A Innova-Tool ens involucrem com si fóssim part del seu equip de treball.
INNOVACIÓ
Estiguem constantment incorporant noves tècniques i serveis d'assessorament.
EXPERIENCIA
El nostre equip humà té més de 10 anys d'experiència a l'assessorament integral d'empreses.
Truca'ns al

Sectors que abasta el Certificat "Safe Tourism"

Totes les empreses podran disposar gratuïtament dels protocols que finalment avali el Ministeri de Sanitat i, després de la implantació, podran optar voluntàriament a la certificació del procés d'implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut davant del COVID-19 i aconseguir el segell “Safe Tourism Certified” per generar confiança als clients i operadors turístics nacionals i internacionals.


A continuació us mostrem el llistat de sectors que poden sol·licitar el Certificat Safe Tourism:

Allotjaments Rurals, Hotels i Apartaments Turístics, Serveis de Restauració, Formació de Guies Turístics, Agències de Viatges, Serveis de Hostesses, Turisme Industrial, Espais Naturals Protegits, Convention Bureaux, Patronats de Turisme, Oficines d'Informació Turística, Càmpings i Ciutats de Vacances, Temps Compartit, Turisme Actiu, Instal·lacions Nàutic-Esportives, Oci Nocturn, Palaus de Congressos, Balnearis i Spas, Transport de Viatgers per Carretera, Estacions d'Esquí i Muntanya, Autocars de Turisme, Turisme de Salut.
EXPERTS QUALIFICATS
Tots els nostres consultors són experts sèniors que condueixen el seu projecte cap a lèxit.
COMPETITIVITAT
Assegurem la seva certificació “Safe Tourism Certified” de manera directa, eficaç i econòmica.
AUDITORIES ÀGILS
A Innova Tool concertem auditories àgils i eficaces als nostres clients.
INNOVA TOOL
Si necessiteu una empresa professional per a la implantació de sistemes de gestió ISO, seguretat alimentària APPCC, registre sanitari i altres gestions per a la vostra empresa, som la vostra millor opció a Girona i resta de Catalunya.
ZONES D'ACTUACIÓ
Delegación Alicante
Girona, Barcelona i resta de Catalunya
admin@innova-tool.com
® Innova-Tool | Catalunya
© Web creada por Local Marketing