admin@innova-tool.com

Reestructuració d'empreses a Girona

De vegades ens trobem que l'empresa està estancada, que necessites alternatives, però no sabem quin camí prendre. Innovatool ofereix el servei de l'anàlisi econòmica i organitzativa de l'empresa per ajudar l'empresari a escollir el millor camí.

Innovatool segons les necessitats de cada empresa gestiona una modus operandi diferent ja que ens emmotllem a cada client i situació empresarial.

Anàlisi Econòmica i Solucions de Millora

Què és la Consultoria Estratègica?

Podem entendre per consultoria estratègica la desenvolupada per un grup de professionals externs entenent l'empresa com un tot i que té com a objectiu el desenvolupament d'un Pla Estratègic que pretén millorar la situació actual i maximitzar els beneficis de l'empresa.

Qui necessita una consultoria estratègica?

La resposta pot ser molt àmplia, però aquí en tenim alguns casos:

a) Empreses són situacions econòmiques molt compromeses o en tràmit de tancament o venda.

b) Empreses en situació d'estancament o amb escassos recursos econòmics o tècnics per fer front a les situacions del mercat.

c) Empreses amb por del futur, amb molta inseguretat.

d) Empreses molt sòlides que tenen clar quin és el seu objectiu a diversos anys vista, però que necessiten lajuda dun expert perquè els analitzi i traci el mètode dactuació.

e) Empreses que volen llançar nous productes al mercat.

f) Empreses que necessiten una reestructuració interna.

g) Empreses que busquen penetrar en mercats exteriors.

h) Empreses en tràmit de fusió, absorció.

i) Empreses interessades a Joint-Ventures


Per al correcte desenvolupament de la consultoria cal que l'empresa i els consultors estableixin una estreta promesa de col·laboració basada en la implicació de tots dos, en la no ocultació de dades i en la prioritat de l'assumpte.

Si necessites una consultoria especialista en la reestructuració d'empreses a Girona, truca'ns i sol·licita assessorament.
COMPROMIS
A Innova-Tool ens involucrem com si fóssim part del seu equip de treball.
INNOVACIÓ
Estiguem constantment incorporant noves tècniques i serveis d'assessorament.
EXPERIENCIA
El nostre equip humà té més de 10 anys d'experiència a l'assessorament integral d'empreses.
Truca'ns al

Per què escollir Innova Tool?

La solució que us oferim està basada en l'avaluació del potencial de millora en pimes per a la millora de la seva productivitat.

La solució que us oferim està basada en un servei d'assessorament dirigit al rescat i reposicionament d'empreses en crisi, empreses que han disminuït dràsticament les vendes i nivells de rendibilitat en els últims anys, aconseguint una situació d'estancament i en alguns casos, pèrdua de visió de futur.

Per fer-ho, es prestarà un servei d'atenció especialitzada i personalitzada a cada empresa. Cada empresa és un cas específic, amb una situació i problemes específics i amb una solució específica dins d'un ampli procediment general.

El procediment de treball a l'empresa es compon d'un diagnòstic de la situació financera i estratègica de l'empresa i de l'anàlisi i l'elaboració de l'informe de situació economicofinancera i de les recomanacions que es poden derivar en un pla de rescat o en un pla de reposicionament de lempresa.
PROFESSIONALITAT
A Innova-Tool comptem amb Consultors amb experiència contrastable i auditors qualificats per Entitats Acreditades per ENAC.
RODALIA
Desenvolupem la nostra consultoria al seu lloc de treball, integrant-nos i coneixent l'equip de cada empresa.
VINCULACIÓ
En cap cas no es cobrarà la darrera factura fins que no s'hagi aconseguit satisfer l'objectiu final del client.
INNOVA TOOL
Si necessiteu una empresa professional per a la implantació de sistemes de gestió ISO, seguretat alimentària APPCC, registre sanitari i altres gestions per a la vostra empresa, som la vostra millor opció a Girona i resta de Catalunya.
ZONES D'ACTUACIÓ
Delegación Alicante
Girona, Barcelona i resta de Catalunya
admin@innova-tool.com
® Innova-Tool | Catalunya
© Web creada por Local Marketing