admin@innova-tool.com

Registre Sanitari d'Alimentació a Girona

Si esteu pensant en tramitar un Número de Registre Sanitari (RSIPAC) per a la vostra nova empresa o establiment alimentari heu arribat al lloc idoni per obtenir ajuda. Realitzem totes les gestions i documentació necessàries perquè pugui aconseguir el seu registre sanitari en el menor temps possible i amb més comoditat.

Ens ocupem de tot i sense que vostè s'hagi de desplaçar.

Tramitació de Registre Sanitari RSIPAC a Girona

Què és? Qualsevol establiment de Catalunya que es dediqui a activitats alimentàries ha de sol·licitar la inscripció al registre oficial que correspongui segons la seva activitat.

Els titulars de les indústries i establiments alimentaris, les empreses distribuïdores d'aigua mitjançant dipòsits i cisternes mòbils i la restauració col·lectiva institucional, han de comunicar l'inici de les activitats a l'Agència de Salut Pública de Catalunya per ser inscrits al Registre sanitari d'indústries i productes alimentaris de Catalunya (RSIPAC). D'aquesta manera es constitueix un cens d'indústries que conté informació sobre les dades d'identificació, la ubicació i les activitats dels establiments.

Les indústries regulades pel Reglament CE 853/2004, pel qual sestableixen normes específiques dhigiene dels aliments dorigen animal, han de sol·licitar lautorització abans de linici de les seves activitats. La sol·licitud dautorització, en aquests casos, és simultània a la sol· licitud dinscripció al RSIPAC.


A qui va dirigit?
A les empreses i establiments que es dediquin a la producció, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, distribució, transport i importació (productes procedents de països no pertanyents a la Unió Europea) de:

• Productes alimentaris i alimentaris destinats al consum humà.

• Materials i objectes destinats a estar en contacte amb els productes esmentats al punt anterior.

• Coadjuvants tecnològics utilitzats en l'elaboració d'aliments.

• A les empreses distribuïdores d
aigua de consum públic mitjançant dipòsits i cisternes mòbils.

• A les instal·lacions que serveixen, a les dependències pròpies, a un conjunt de consumidors amb unes característiques similars i que sol·liciten un servei de menjars preparats, com escoles, empreses, hospitals, residències geriàtriques, centres penitenciaris, centres de disminuïts psíquics, jardins de infància, cases de colònies, etc. (restauració col·lectiva social).


Important: aquestes empreses tenen l'obligació de relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions públiques per fer qualsevol tràmit d'un procediment administratiu, segons l'article 14.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre (BOE núm. 236, de 2 de octubre del 2015) i l'Ordre PDA/20/2019, de 14 de febrer (DOGC núm. 7814, de 20 de febrer).

Si necessites una consultoria especialista en la tramitació del Registre Sanitari d'Alimentació de Catalunya RSIPAC a Girona, truca'ns i sol·licita assessorament.
COMPROMIS
A Innova-Tool ens involucrem com si fóssim part del seu equip de treball.
INNOVACIÓ
Estiguem constantment incorporant noves tècniques i serveis d'assessorament.
EXPERIENCIA
El nostre equip humà té més de 10 anys d'experiència a l'assessorament integral d'empreses.
Truca'ns al

Més informació sobre el Registre Sanitari d'Alimentació RSIPAC

Cada dia, a la nostra consultoria a Girona ens trobem amb un gran nombre de dubtes respecte a aquesta temàtica. Per això, avui dediquem un article exclusiu per a tots aquells que estiguin a la cerca activa del Registre General Sanitari d'Empreses Alimentàries i Aliments per a la seva empresa a Girona.

Aquest registre és únic a nivell nacional, i comptar amb ell t'inclourà al llistat general de totes les empreses amb llicència per funcionar al país dins del sector alimentari. Sent encara més directes, parlem que qualsevol empresa del sector de l'alimentació que no aparegui en aquest registre no constarà com a legal i el funcionament serà nul i denunciable per part de les entitats pertinents.

Ja que parlem d'un sector molt delicat que juga amb la salut de tots els ciutadans, tot establiment que es dediqui a produir, transformar, elaborar, envasar, emmagatzemar, distribuir, importar o transportar aliments destinats al consum humà haurà d'acudir a la nostra gestoria a Girona per gestionar els tràmits d'assoliment d'aquest registre.

Hi ha una excepció curiosa encara que entenedora, i és que establiments de venda final com bars, restaurants o cafeteries no tenen l'obligació d'estar al registre sanitari. Tot i així, hauran de posar en coneixement de la seva activitat a l'autonomia corresponent
PROFESSIONALITAT
A Innova-Tool comptem amb Consultors amb experiència contrastable i auditors qualificats per Entitats Acreditades per ENAC.
RODALIA
Desenvolupem la nostra consultoria al seu lloc de treball, integrant-nos i coneixent l'equip de cada empresa.
VINCULACIÓ
En cap cas no es cobrarà la darrera factura fins que no s'hagi aconseguit satisfer l'objectiu final del client.
INNOVA TOOL
Si necessiteu una empresa professional per a la implantació de sistemes de gestió ISO, seguretat alimentària APPCC, registre sanitari i altres gestions per a la vostra empresa, som la vostra millor opció a Girona i resta de Catalunya.
ZONES D'ACTUACIÓ
Delegación Alicante
Girona, Barcelona i resta de Catalunya
admin@innova-tool.com
® Innova-Tool | Catalunya
© Web creada por Local Marketing