admin@innova-tool.com

Implantació i Certificació de Sistemes de Gestió

A Innova Tool implantem totes les normes i certificacions de sistemes de Gestió (EMES, Q DE QUALITAT, B CORPS) a Barcelona i tot Catalunya.

El nostre objectiu és facilitar a les empreses tot el procés. Ens enfoquem a entendre l'organització i com treballa per adaptar la norma a la bona feina de l'empresa. D'aquesta manera, els canvis són mínims, així com els esforços en recursos i temps.

Reglament EMAS

Què és? El Reglament europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) consisteix en un esquema d'auditoria i gestió ambiental aplicables a qualsevol empresa a nivell internacional, independentment de la mida i el sector d'activitat. El seu objectiu des del seu naixement el 1993 és aconseguir un desenvolupament sostenible i aquestes directrius són necessàries per a la protecció del medi ambient. L´esquema contribueix al desenvolupament d´una economia circular i té molta relació amb la norma ISO 14001 de gestió ambiental.


A qui va dirigit?
Està adreçat a qualsevol tipus d'organització, companyies, societats, empreses, autoritats o institucions que tinguin personalitat jurídica o no, sigui pública o privada, que vulguin avaluar i millorar la seva gestió mediambiental, donant compte periòdicament del funcionament d'aquest sistema a través d'una declaració mediambiental verificada per organismes independents.


Quins són els beneficis?

• Obliga a establir uns indicadors de comportament ambiental per analitzar i mesurar lús eficient dels recursos des duna perspectiva de cicle de vida i un pensament basat en el risc.

• Permet, no només assegurar-ne el compliment legal, sinó a anticipar-se a l'aprovació de nous requisits de caràcter ambiental, i fa minimitzar els riscos des d'un enfocament preventiu i per identificar noves oportunitats de negoci.

• Requereix obligatòriament la implicació dels treballadors, fent-los conscients de la importància de la guarda participació en el sistema de gestió. Aquest enfocament és propi del Reglament EMAS des dels seus inicis.

• La Declaració Ambiental validada per un verificador independentment i acreditada és una eina de comunicació potent que ajuda lorganització a posar en valor lesforç derivat de la implantació dun sistema de gestió ambiental. A més, suposa un exercici de transparència que és reconegut per totes les parts interessades, incloses les administracions públiques.

• Suposa un motor per a la innovació, ja que en promoure la millora continuada, l'organització ha d'investigar nous objectes de reducció de consums, canvis en els processos, cerques de materials menys contaminats, etc.


Si busqueu una consultoria especialista en la implantació i gestió del Reglament EMAS a Barcelona, consulta amb nosaltres i t'assessorarem sense compromís.

B CORPS

Què és? És el model empresarial de sostenibilitat més important a nivell internacional. Aquest segell va més enllà de la certificació específica d'un producte o servei integrant tots els estàndards de desenvolupament social i mediambiental de la companyia. L'objectiu de les B Corps és generar el màxim impacte positiu sobre els treballadors, la comunitat, el medi ambient i els clients, a més de maximitzar-ne el benefici econòmic.


A qui va dirigit?
Aquest model pot ser adoptat per qualsevol organització o empresa, independentment del sector, que busqui la millora del medi ambient i la reducció dimpactes negatius a nivell social com la desigualtat o la pobresa.


Quins són els beneficis?

• Introduir-se en un moviment global que cerca generar una economia més inclusiva i sostenible.
• Establir relacions amb les empreses integrades en aquesta comunitat.
• Demostrar el compromís mediambiental i de responsabilitat social.
• Protegir la missió adoptant nous models de governança.
• Intensificar la teva comunicació sobre el teu impacte positiu.
• Tenir més visibilitat i difusió als mitjans de comunicació.
• Les empreses B Corps tenen un futur prometedor gràcies al progressiu canvi de mentalitat del consumidor i dels inversors.


Si busqueu una consultoria especialista en la implantació i gestió del Segell B CORPS a Barcelona, consulta amb nosaltres i t'assessorarem sense compromís.

Q de Qualitat Turística

Què és? És una certificació de qualitat turística que proporciona a les empreses la verificació de complir els requisits mínims de servei exigits pel Sistema de Qualitat Turístic Espanyol (SCTE). La Q de Qualitat cerca la millora contínua a partir dels recursos de l'empresa per oferir als clients un servei màxim de satisfactori.


A qui va dirigit?
És vàlida per a qualsevol empresa privada o pública, independentment de la mida o ubicació, el servei de la qual es trobe dins del sector turístic.


Quins són els beneficis?

• Transmetre professionalitat i fiabilitat als clients.

• Garantir la qualitat dels productes i serveis.

• Guanyar prestigi i incrementar el nombre de clients fidelitzats.

• Major control dels riscos disminuint possibles incidències.

• Optimització del funcionament del negoci i per tant reducció de costos.

• És un element diferenciador que permet guanyar avantatge competitiu sobre les empreses que no tenen el certificat.


Si busqueu una consultoria especialista en la implantació i gestió de la certificació Q de Qualitat Turística a Barcelona, consulta amb nosaltres i t'assessorarem sense compromís.
COMPROMÍS
A Innova-Tool ens involucrem com si fóssim part del seu equip de treball.
INNOVACIÓ
Estiguem constantment incorporant noves tècniques i serveis d'assessorament.
EXPERIÈNCIA
El nostre equip humà té més de 10 anys d'experiència a l'assessorament integral d'empreses.
Truca'ns al

Busca una consultoria especialista en la implantació de sistemes de gestió per a empreses?

A Innova Tool coneixem bé l'excel·lència en la gestió promoguda i aconseguida des de molts àmbits a Barcelona. Hi ha moltes organitzacions capdavanteres i exemplars que són un referent de com fer les coses en matèria de gestió.

Des d'Innova Tool volem que els vostres Sistemes de Gestió a Barcelona arribin i mantinguin l'excel·lència pròpia de l'ecosistema al qual pertanyen. No et quedis enrere. Codeja't amb els millors del teu sector i la resta de sectors, i presumeix de Sistemes de Gestió, propis de les organitzacions més avançades i curoses en Qualitat, Medi Ambient, Prevenció, Innovació.

Afronta el repte del teu èxit en la gestió excel·lent a Barcelona amb garanties, i amb la confiança que el teu sistema compleix normatives i requisits d'aplicació, de manera eficient, sense sobreesforços propis de sistemes antiquats. Sent com el teu sistema de gestió treballa per a tu i no per a ell. A Innova Tool volem ajudar-te posant a la teva disposició professionals consultors líders, i amb valors que et beneficiaran a tu:

• Compromís
• Atenció personalitzada
• Client és el nucli de la consultoria
• Consens en la definició de processos
• Compliment legal
• Transparència en les actuacions
• Planificació i desenvolupament minuciosos i rigorosos, amb la passió i la seguretat que emana de l'absència de sorpreses• Planificación y desarrollo minuciosos y rigurosos, con la pasión y seguridad que emana de la ausencia de sorpresas
INNOVA TOOL
Si necessiteu una empresa professional per a la implantació de sistemes de gestió ISO, seguretat alimentària APPCC, registre sanitari i altres gestions per a la vostra empresa, som la vostra millor opció a Girona i resta de Catalunya.
ZONES D'ACTUACIÓ
Delegación Alicante
Girona, Barcelona i resta de Catalunya
admin@innova-tool.com
® Innova-Tool | Catalunya
© Web creada por Local Marketing