admin@innova-tool.com

ISO 27001 a Girona

A Innova Tool implantem a la seva empresa el sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació a Girona ia tot Catalunya.

El nostre objectiu és facilitar a les empreses tot el procés. Ens enfoquem a entendre l'organització i com treballa per adaptar la norma a la bona feina de l'empresa. D'aquesta manera, els canvis són mínims, així com els esforços en recursos i temps.

Implantació Norma ISO 27001

Què és? La norma ISO 27001 és un estàndard internacional que estableix els requisits per a la implementació, el manteniment i la millora contínua d'un Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI). Aquest sistema s'utilitza per protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de la informació.

La norma ISO 27001 estableix bones pràctiques per implementar un sistema de gestió de seguretat de la informació.


AVANTATGES:

• Fer-ho no només permet protegir les dades de la teva organització, que són l'actiu més important, sinó també generar més confiança entre els teus clients, proveïdors i empleats.

• Contribueix a fomentar les activitats de protecció dels seus sistemes i la seva informació a les organitzacions, millorant-ne la imatge i generant confiança davant de tercers.

• Facilita una visió general de la ciberseguretat i defineix conceptes rellevants que hi estiguin relacionats.

La norma ISO 27001 està enfocada a l'assegurament, la confidencialitat i la integritat de les dades, igual que en els sistemes que s'encarreguen de gestionar la seguretat de la informació. Aquest estàndard internacional va ser creat per proporcionar un model que permeti establir, implementar, monitoritzar, revisar i mantenir un sistema de gestió de seguretat de la informació (SGSI)


QUIN ÉS L'OBJECTIU DEL SISTEMA DE SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ?

Disminuir riscos i detectar possibles problemes i amenaces de seguretat. Garantir lús adequat de recursos i aplicacions del sistema. Limitar pèrdues i recuperació pertinent del sistema a partir d
un incident de seguretat. Complir el marc legal.


Si busqueu una consultoria especialista en la implantació i gestió de la norma ISO 27001 a Girona, consulta amb nosaltres i t'assessorarem sense compromís.
COMPROMIS
A Innova-Tool ens involucrem com si fóssim part del seu equip de treball.
INNOVACIÓ
Estiguem constantment incorporant noves tècniques i serveis d'assessorament.
EXPERIENCIA
El nostre equip humà té més de 10 anys d'experiència a l'assessorament integral d'empreses.
Truca'ns al

Avantatges de la norma ISO 27001

La certificació acreditada ISO/IEC 27001 demostra que una empresa ha estudiat i engegat processos de seguretat d'informació adequats i, per tant, tant els seus clients existents com potencials hi poden confiar.

ISO 27001 és l'única norma internacional auditable que defineix els requisits d'un sistema de gestió de la seguretat de la informació (SGSI). Un SGSI és un conjunt de polítiques, procediments, processos i sistemes la finalitat dels quals és gestionar els riscos de la informació com ara atacs informàtics, fuites o violació de dades
EVITAR PÈRDUES FINANCERES
ISO 27001 és el referent mundial acceptat per a la gestió eficaç dels recursos de la informació. La seva certificació evita les multes d'incompliment dels requisits de protecció de dades i, alhora, preveu les pèrdues financeres de violacions de dades.
OBTENIR I MANTENIR CLIENTS
La certificació no només ajuda a demostrar les bones pràctiques de seguretat, sinó que millora les relacions laborals i conserva els clients ja existents. A més, ofereix un avantatge demostrat davant dels seus competidors
MILLORA DE LA REPUTACIÓ
Los ataques informáticos aumentan a diario en volumen y resistencia, por lo que un sistema de seguridad de la información poco eficaz puede causar un gran daño financiero en la empresa y, a la vez, perjudicar su reputación.

Implantació de Normes ISO a Girona

INNOVA TOOL
Si necessiteu una empresa professional per a la implantació de sistemes de gestió ISO, seguretat alimentària APPCC, registre sanitari i altres gestions per a la vostra empresa, som la vostra millor opció a Girona i resta de Catalunya.
ZONES D'ACTUACIÓ
Delegación Alicante
Girona, Barcelona i resta de Catalunya
admin@innova-tool.com
® Innova-Tool | Catalunya
© Web creada por Local Marketing