admin@innova-tool.com

ISO 45001 a Girona

A Innova Tool implantem a la seva empresa la norma de seguretat i salut a la feina Norma ISO 45001 a Girona i a tot Catalunya.

El nostre objectiu és facilitar a les empreses tot el procés. Ens enfoquem a entendre l'organització i com treballa per adaptar la norma a la bona feina de l'empresa. D'aquesta manera, els canvis són mínims, així com els esforços en recursos i temps.

Implantació Norma ISO 45001:2018

Què és? És una norma que ajuda les empreses a identificar, prioritzar i gestionar la salut i els riscos laborals com a part de les pràctiques normals de negoci.


A qui va dirigit?
La nova norma és versàtil, es pot adaptar per adequar-se a una gran varietat d´organitzacions, que inclouen:

• Grans organitzacions i empreses
• Petites i mitjanes empreses
• Organisme públics i organitzacions sense ànim de lucre
• Organitzacions no governamentals (ONG) i ajut social


Quins són els beneficis?

• Aconseguir una administració millor de riscos de salut i seguretat, i una reducció potencial del nombre d'accidents i costos derivats.

• Demostrar davant de tercers la conformitat amb els requisits de la norma, fet que suposa fiabilitat i continuïtat del sistema de prevenció implantat.

• Aporta un valor afegit de confiança, millorant la seva imatge de cara a altres empreses i convertint-se en un factor de distinció davant de la competència.

• Procés, ja que el duen a terme equips d'auditors altament qualificats, amb amplis coneixements sectorials i grans coneixedors de la realitat i problemàtica de les empreses.

• Tenir més accés a nous clients i socis comercials, gràcies a un enfocament innovador i amb visió de futur en el compromís amb la salut i la seguretat.

• Realitzar alhora l'auditoria reglamentària de prevenció de riscos laborals, fet que suposa un augment de la productivitat i una reducció de costos.


Si busqueu una consultoria especialista en la implantació i gestió de la norma ISO 45001:2018 a Girona, consulta amb nosaltres i t'assessorarem sense compromís.
COMPROMIS
A Innova-Tool ens involucrem com si fóssim part del seu equip de treball.
INNOVACIÓ
Estiguem constantment incorporant noves tècniques i serveis d'assessorament.
EXPERIENCIA
El nostre equip humà té més de 10 anys d'experiència a l'assessorament integral d'empreses.
Truca'ns al

Avantatges dels Sistemes de Seguretat i Salut sota norma ISO 45001

Diferenciar-te dels teus competidors cada cop és més important, i obtenir el Certificat ISO 45001 2018 abans que ells suposa un avantatge comercial imprescindible. Com a consultora ISO 45001 t'ajudarem a obtenir el teu Certificat ISO 45001 abans que ells, i com treure'n partit per ser líder al teu sector.

Complir la Llei de Prevenció de Riscos Laborals suposa un esforç important per a les empreses, que porta associada una elevada despesa de temps i diners. Com a consultora ISO 45001 us ajudarem a complir els requisits legals que us apliquin, ia obtenir el Certificat ISO 45001. El que us ajudarà a començar a recuperar la inversió realitzada durant els últims anys.

Ja hi ha sentències on disposar del Certificat ISO 45001, determina el compromís de l'Empresari en matèria de Prevenció de Riscos Laborals, i serveix d'atenuant davant de causes penals per incompliments i accidents laborals. Com a consultora ISO 45001 sabem que el risc zero és impossible, així que cal estar preparats per reaccionar davant de qualsevol circumstància adversa.

En determinats sectors, la Seguretat i Salut en el Treball és de vital importància, per la qual cosa les empreses líders exigeixen als seus proveïdors disposar del Certificat ISO 45001. La nostra consultoria ISO 45001 no només t'ajudarà a obtenir la certificació a la norma ISO 45001, sinó a donar la confiança i la tranquil·litat extra als teus potencials clients.

Hi ha bonificacions a les cotitzacions a la Seguretat Social per a aquelles empreses que redueixin el nombre d'accidents i en millorin els índexs d'accidentabilitat. La nostra consultoria ISO 45001 us ajudarà a optimitzar la vostra gestió de la Seguretat i Salut en el Treball perquè sigui més eficaç. Aprofitant aquests descomptes a la cotització, i altres subvencions i ajudes.

Implantació de Normes ISO a Girona

INNOVA TOOL
Si necessiteu una empresa professional per a la implantació de sistemes de gestió ISO, seguretat alimentària APPCC, registre sanitari i altres gestions per a la vostra empresa, som la vostra millor opció a Girona i resta de Catalunya.
ZONES D'ACTUACIÓ
Delegación Alicante
Girona, Barcelona i resta de Catalunya
admin@innova-tool.com
® Innova-Tool | Catalunya
© Web creada por Local Marketing