admin@innova-tool.com

ISO 39001 a Girona

A Innova Tool implantem a la vostra empresa la norma ISO 39001 a Girona i a tot Catalunya.

El nostre objectiu és facilitar a les empreses tot el procés. Ens enfoquem a entendre l'organització i com treballa per adaptar la norma a la bona feina de l'empresa. D'aquesta manera, els canvis són mínims, així com els esforços en recursos i temps.

Implantació Norma ISO 39001

Què és? La norma ISO 39001 recull els estàndards que ha de complir una empresa per poder adoptar un Sistema de Gestió de la Seguretat Viària (SV), també anomenada Road Traffic Security (RTS). Comptar amb aquesta certificació suposa que la gestió de les normes de seguretat viària es facin d'una forma estructurada i coherent, i així s'aclareixen les directrius a seguir pel conjunt dels treballadors de l'organització i es reforça la cultura corporativa de la qualitat, la seguretat i s'aposta per la millora continuada.A qui va dirigit?
Va dirigida a totes aquelles organitzacions o empreses que desenvolupen la seva feina o part d'aquesta a la carretera, tant de caràcter públic com privat. El nexe en comú és que la seva activitat productiva es basa en la interactuació amb el sistema vial, per això és important implantar mesures de prevenció per reduir la incidència dels diferents factors de risc en seguretat viària.Quins són els beneficis?

Beneficia les empreses que se certifiquen, però és un benefici que s'estén a tota la societat a vetllar pel compliment de les normes vials a la xarxa de carreteres. Té una sèrie d'avantatges:

• En projectar socialment la conscienciació de l'empresa amb l'adaptació de sistemes de prevenció viària, se'n beneficia la imatge. Es compromesa amb la defensa d'un sistema segur i fomentant bones pràctiques en matèria viària.

• Correcció de possibles incidències en un període de temps curt, ja que es compta amb un marc sòlid que permet identificar les amenaces i els riscos d'un mètode gairebé automàtic.

• Millora l'eficiència derivada d'una gestió millor en tenir clar els mètodes de com aconseguir-la.

• Reducció de costos en ser una organització més eficient que garanteix la màxima seguretat de la plantilla. Com per exemple, trobem una reducció en el pagament de les primes d'assegurances o la reducció dràstica en gestos de taller en no tenir accidents.

• Reducció de l'absentisme laboral al vers dràsticament reduïdes les baixes laborals.

• Compliment dels objectius de seguretat organitzativa i de Responsabilitat Social en identificar els factors de risc en seguretat viària.


Si busqueu una consultoria especialista en la implantació i gestió de la norma ISO 39001 a Girona, consulta amb nosaltres i t'assessorarem sense compromís.
COMPROMIS
A Innova-Tool ens involucrem com si fóssim part del seu equip de treball.
INNOVACIÓ
Estiguem constantment incorporant noves tècniques i serveis d'assessorament.
EXPERIENCIA
El nostre equip humà té més de 10 anys d'experiència a l'assessorament integral d'empreses.
Truca'ns al

Aspectes Clau de la norma ISO 39001

• El sistema de gestió de seguretat viària sota la norma ISO 39001 s'ha d'adaptar a la realitat de cada empresa. És important definir el context de l'organització dins de la Seguretat Viària i saber com hi impacta.

• La norma ISO 39001 és molt més àmplia que la part de Prevenció de Riscos Laborals corresponent a accidents en itinerari.

• La documentació del sistema de seguretat viària sota la Norma ISO 39001 ha de ser senzilla, pràctica i operativa, evitant la burocratització del sistema.

• La Norma ISO 39001 no incorpora aspectes tècnics, però sí que identifica bones pràctiques.

• La Norma ISO 39001 es basa en resultats, el que és fonamental no és l'estructura documental del sistema.

• La Norma ISO 39001 aplica a qualsevol organisme que pugui tenir impacte a la Seguretat Viària: empreses de transport, DGT, companyies de taxis, construcció de carreteres, senyalització de carreteres, etc.
REDUCCIÓ D'ACCIDENTS
Implementar la norma ISO de Seguretat Viària és fonamental per a la reducció d'accidents de trànsit de la plantilla.
REDUCCIÓ REPARACIONS
Amb l'ajuda d'Innova Tool per a la implementació de la norma ISO es reduiran els costos de reparació de la flota de vehicles.
MILLORA IMATGE CORPORATIVA
Disposar del certificat de seguretat viària amb la Norma ISO 39001 millorarà considerablement la teva marca i imatge respecte a la teva competència.

Implantació de Normes ISO a Girona

INNOVA TOOL
Si necessiteu una empresa professional per a la implantació de sistemes de gestió ISO, seguretat alimentària APPCC, registre sanitari i altres gestions per a la vostra empresa, som la vostra millor opció a Girona i resta de Catalunya.
ZONES D'ACTUACIÓ
Delegación Alicante
Girona, Barcelona i resta de Catalunya
admin@innova-tool.com
® Innova-Tool | Catalunya
© Web creada por Local Marketing