admin@innova-tool.com

ISO 14001 a Barcelona

A Innova Tool implantem a la vostra empresa el certificat ambiental ISO 14001 a Barcelona ia tot Catalunya.

El nostre objectiu és facilitar a les empreses tot el procés. Ens enfoquem a entendre l'organització i com treballa per adaptar la norma a la bona feina de l'empresa. D'aquesta manera, els canvis són mínims, així com els esforços en recursos i temps.

Implantació Certificat ISO 14001

Què és? És una norma acceptada internacionalment que estableix com implantar un sistema de gestió mediambiental (SGM) eficaç. La norma ha estat concebuda per gestionar el delicat equilibri entre el manteniment de la rendibilitat i la reducció de l'impacte mediambiental.A qui va dirigit?

• Companyies de sola seu i grans companyies multinacionals
• Companyies d'alt risc i organitzacions de servei de risc baix.
• Indústries manufactureres, de processos i serveis, inclosos els governs locals.
• Tots els sectors industrials tant públics com privats.
• Fabricants d'equip original i proveïdors.
• Empreses de serveis que encara que no tinguin un impacte mediambiental elevat, vulguin certificar el compromís amb el medi ambient.Quins són els beneficis?

• Demostrar als organismes reguladors i governs el compromís d'aconseguir el compliment de les lleis i les normes.

• Demostrar el compromís mediambiental als grups d
interès.

• Demostrar a clients i empleats potencials lenfocament innovador i progressista.

• Augmentar l'accés a clients i socis comercials nous.

• Millorar la gestió dels riscos mediambientals ara i en el futur.

• Reduir potencialment els costos d
assegurances de responsabilitat civil.

• Millorar la reputació


Si busqueu una consultoria especialista en la implantació i gestió del certificat ambiental ISO 14001 a Barcelona, consulta amb nosaltres i t'assessorarem sense compromís.
COMPROMIS
A Innova-Tool ens involucrem com si fóssim part del seu equip de treball.
INNOVACIÓ
Estiguem constantment incorporant noves tècniques i serveis d'assessorament.
EXPERIENCIA
El nostre equip humà té més de 10 anys d'experiència a l'assessorament integral d'empreses.
Truca'ns al

Avantatges de la norma ISO 14001

L'exigència dels consumidors cap a les empreses perquè tinguin més cura del medi ambient és cada dia més gran. També passa a l'Administració, que cada cop endureix més la legislació en matèria ambiental. Per això és fonamental per a qualsevol empresa avaluar i optimitzar el seu impacte mediambiental dins de la gestió global.

La implantació d'un sistema de gestió ambiental segons la norma ISO 14001 és una manera eficaç d'identificar i controlar els aspectes ambientals. A més, l'obtenció del Certificat ISO 14001 proporcionarà a la vostra organització múltiples avantatges relacionats amb:

Amb el certificat ISO 14001 2015 et diferenciaràs dels teus competidors, oferint als teus clients més seguretat i un compromís a la societat. A la nostra consultoria t'ensenyarem com utilitzar el certificat ambiental, per destacar de la teva competència, sent el referent i líder al teu mercat.

Som una consultora al dia de totes les novetats legislatives en matèria ambiental a nivell local, nacional i internacional. I Veiem com la legislació ambiental augmenta cada any, i com els seus requisits són cada cop més exigents. Amb la nostra consultoria te'n garantim el compliment, per així evitar sancions.
REDUCCIÓ RISCOS
Durant el procés es poden donar una sèrie de riscos que es poden reduir i solucionar si s'identifiquen i s'avaluen amb anticipació.
REDUCCIÓ COSTES
L'optimització de la gestió de residus ajuda, entre altres aspectes, a reduir la producció de residus amb la consegüent reducció de costos.
AUGMENT QUOTA DE MERCAT
Moltes grans empreses i organismes públics exigeixen el certificat ISO 14001 als seus proveïdors per poder fer el projecte contractat.

Implantació de Normes ISO a Barcelona

INNOVA TOOL
Si necessiteu una empresa professional per a la implantació de sistemes de gestió ISO, seguretat alimentària APPCC, registre sanitari i altres gestions per a la vostra empresa, som la vostra millor opció a Girona i resta de Catalunya.
ZONES D'ACTUACIÓ
Delegación Alicante
Girona, Barcelona i resta de Catalunya
admin@innova-tool.com
® Innova-Tool | Catalunya
© Web creada por Local Marketing