admin@innova-tool.com
11 Febrero 2019

AUTÒNOMS: MULTES PER NO ATENDRE LES NOTIFICACIONS ELÈCTRONIQUES

Des de finals de 2018, la Tresoreria General de la Seguretat Social, segons Ordre Ministerial ESS/214/2018, obliga tots els autònoms a realitzar els seus tràmits administratius únicament de forma telemàtica. Ja no s'envien les notificacions electròniques mitjançant correu postal. Seguretat Social està emetent deutes a moltes persones autònomes perquè no ha tingut coneixement d'aquesta via telemàtica.


Els autònoms han d'estar pendents de les notificacions electròniques disponibles a la Seu Electrònica de la Seguretat Social, passats 10 dies el sistema les dóna per comunicades i desapareixen. L'autònom és l'únic responsable d'accedir-hi, llegir-les i gestionar-les.


Al Sistema Xarxa ia la Sedesa es permet la gestió d'assignació del NAF (Nombre d'Afiliació) del/de la treballador/a autònom/a en un autoritzat RED pugui també operar en nom seu, oferint el servei de vigilància de les notificacions electròniques.
ÚLTIMES NOTÍCIES
1 Noviembre, 2022
1 Octubre, 2022
3 Febrero, 2021
ARXIU
CATEGORIES
LECTURA ANTERIOR
NOVA NORMA ISO 45001:2018
INNOVA TOOL
Si necessiteu una empresa professional per a la implantació de sistemes de gestió ISO, seguretat alimentària APPCC, registre sanitari i altres gestions per a la vostra empresa, som la vostra millor opció a Girona i resta de Catalunya.
ZONES D'ACTUACIÓ
Delegación Alicante
Girona, Barcelona i resta de Catalunya
admin@innova-tool.com
® Innova-Tool | Catalunya
© Web creada por Local Marketing